Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Zástupca šéfkuchára
Centrum účelových zariadení
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 300 EUR/mesiac
1 300 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Plná zodpovednosť za chod kuchyne
- Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál
- Zodpovednosť za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
- Zodpovednosť za zostavovanie jedálneho lístka, zodpovedá za racionálnu výživu stravovania a stolovania, zabezpečuje potravinovú vzorku z varenej stravy
- Kalkulácia cien použitých ingrediencií a stanovenie optimálnych cenových relácií pre jedálny lístok
- Dodržiava zásady ekonomického narábania so surovinami
- Vykonáva a udržiava čistotu a poriadok vo všetkých priestoroch zariadenia
- Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov podľa európskych štandardov
- Dodržiavanie sanitačného programu a všeobecne záväzných predpisov v oblasti osobnej, prevádzkovej hygieny, BOZP a PO
- Vykonáva a plní ďalšie úlohy súvisiace s dohodnutým druhom práce podľa pokynov nadriadeného
- V prípade neprítomnosti šéfkuchára ho zastupuje
- Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál
- Zodpovednosť za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
- Zodpovednosť za zostavovanie jedálneho lístka, zodpovedá za racionálnu výživu stravovania a stolovania, zabezpečuje potravinovú vzorku z varenej stravy
- Kalkulácia cien použitých ingrediencií a stanovenie optimálnych cenových relácií pre jedálny lístok
- Dodržiava zásady ekonomického narábania so surovinami
- Vykonáva a udržiava čistotu a poriadok vo všetkých priestoroch zariadenia
- Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov podľa európskych štandardov
- Dodržiavanie sanitačného programu a všeobecne záväzných predpisov v oblasti osobnej, prevádzkovej hygieny, BOZP a PO
- Vykonáva a plní ďalšie úlohy súvisiace s dohodnutým druhom práce podľa pokynov nadriadeného
- V prípade neprítomnosti šéfkuchára ho zastupuje
Zamestnanecké výhody, benefity
Výhody pracovnej doby: Práca iba v pracovný týždeň. Pracovná doba od 6:00-14:00 hod. Celozávodná dovolenka v lete 2 týždne v zime - ( Vianoce ) 2 týždne. Výhody podľa kolektívnej zmluvy. 5 dní dovolenky navyše. Sociálne istoty. Odmeňovací systém. Kvartálne odmeny.
Informácie o výberovom konaní
Záujemcovia prosím kontaktovať p.Matulovú na tel.č.0918249641 v pracovných dňoch od 9:00-12:00.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
stredoškolské s maturitou
Osobnostné predpoklady a zručnosti
zodpovednosť, odbornosť, bezúhonnosť, práca v tíme
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Štátna príspevková organizácia, hlavnou činnosťou organizácie je poskytovanie rekreačných, stravovacích a vzdelávacích služieb.
Počet zamestnancov
250-499 zamestnancov
ID: 4827076
Dátum zverejnenia: 10.5.2024
2024-05-10
lokalita: Bratislava Pozícia: Šéfkuchár Spoločnosť: Centrum účelových zariadení
Základná zložka mzdy (brutto): 1 300 EUR/mesiac