Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Hľadáme Šéfkuchára do Oggi
Roxor, s. r. o.
Miesto práce
Bazová 9, Ružinov
Bazová 9, Ružinov
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
ihneď alebo podľa dohody
ihneď alebo podľa dohody
Mzdové podmienky (brutto)
2 500 - 3 300 EUR/mesiac
2 500 - 3 300 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Návrh jedál do a la carte menu, denné, týždenné, sezónne špeciály
- Zostavovanie receptúr a kalkulácií
- Výber surovín a dodávateľov príslušnej kvality a ceny
- Školenie kolegov(úvodné, priebežné, ad-hoc)
- Tvorba, nastavovanie, implementácia, kontrola procesov v kuchyni(hygiena, príprava, varenie, skladovanie, prijímanie tovaru, odpad)
- Udržiavanie pracovnej úrovne, motivácie a atmosféry(v kuchyni a kychyňa-rajón)
- Priebežný dohľad nad vykonávaním dohodnutých pracovných postupov a výstupov
- Prijímanie nových zamestnancov(pohovor, skúšobná smena, v spolupráci s nami)
- Personálny manažment kuchynského teamu (riešenie personálnych problémov, pochvaly, nápravy, usmernenia, motivácia), keep the spirit high
- Ísť správnym príkladom pre kolegov
- Priebežná aktívna komunikácia s vedúcim baru a majiteľom, návrhy na zlepšenie, potreby, zaujímavosti, aktuálne informácie o zmenách
- Styčný bod za kuchyňu pre majiteľa a vedúceho baru
Cieľ: Kuchyňa má byť samostatne a zodpovedne fungujúca, ekonomicky a personálne úspešná, zákazníci spokojní aspoň tak, ako doteraz
- Zostavovanie receptúr a kalkulácií
- Výber surovín a dodávateľov príslušnej kvality a ceny
- Školenie kolegov(úvodné, priebežné, ad-hoc)
- Tvorba, nastavovanie, implementácia, kontrola procesov v kuchyni(hygiena, príprava, varenie, skladovanie, prijímanie tovaru, odpad)
- Udržiavanie pracovnej úrovne, motivácie a atmosféry(v kuchyni a kychyňa-rajón)
- Priebežný dohľad nad vykonávaním dohodnutých pracovných postupov a výstupov
- Prijímanie nových zamestnancov(pohovor, skúšobná smena, v spolupráci s nami)
- Personálny manažment kuchynského teamu (riešenie personálnych problémov, pochvaly, nápravy, usmernenia, motivácia), keep the spirit high
- Ísť správnym príkladom pre kolegov
- Priebežná aktívna komunikácia s vedúcim baru a majiteľom, návrhy na zlepšenie, potreby, zaujímavosti, aktuálne informácie o zmenách
- Styčný bod za kuchyňu pre majiteľa a vedúceho baru
Cieľ: Kuchyňa má byť samostatne a zodpovedne fungujúca, ekonomicky a personálne úspešná, zákazníci spokojní aspoň tak, ako doteraz
Zamestnanecké výhody, benefity
- Dobrá starostlivosť o zdravie zamestnancov(vitamíny, jedenie za stolmi a nie po stojačky)
- práca vo výbornom, mladom a vtipnom kolektíve
- možnosť spolupodielať sa na receptoch a procesoch v kuchyni
- pravidelné teambuildingy a večerné pivá s kolegami
- strava a pitie počas práce zdarma
- zdieľanie tringeltov s čašníkmi
- odmeny za kvalitne odvedenú prácu
- automatické bonusy za prácu cez víkendy a štátne sviatky
- rozumná pracovná doba (9:00 - 21:30)
- preplatená dovolenka každý mesiac k výplate
- Multisport karta 50% hradená zamestnávateľom(navštevovanie cca 130 športových zariadení úplne zadarmo)
- finančná podpora kurzov a školení(kuchárske, jazykové, odborné)
- práca vo výbornom, mladom a vtipnom kolektíve
- možnosť spolupodielať sa na receptoch a procesoch v kuchyni
- pravidelné teambuildingy a večerné pivá s kolegami
- strava a pitie počas práce zdarma
- zdieľanie tringeltov s čašníkmi
- odmeny za kvalitne odvedenú prácu
- automatické bonusy za prácu cez víkendy a štátne sviatky
- rozumná pracovná doba (9:00 - 21:30)
- preplatená dovolenka každý mesiac k výplate
- Multisport karta 50% hradená zamestnávateľom(navštevovanie cca 130 športových zariadení úplne zadarmo)
- finančná podpora kurzov a školení(kuchárske, jazykové, odborné)
Informácie o výberovom konaní
Pracujeme v skvelých priestoroch, kde máme ideálne podmienky pre svoju prácu. Máme veľkú kuchyňu, super odsávanie a obrovské okná do ulice.
Plánujeme variť a skúšať nové jedlá, nech je to zaujímavé nielen pre zákazníkov, ale hlavne pre nás - kuchárov. Priestor dostanú samozrejme tvoje kreácie :)
Garantujeme zaslúžené ohodnotenie, pozitívny a ľudský prístup šéfka k tvojej práci. Kvalitné pracovné prostredie, dostatok jedla a pitia je pre nás samozrejmosťou.
Čaká ťa práca v intenzívne priateľskom a humorne založenom kolektíve mladých ľudí, ktorí sa snažia prispieť k rozvoju poctivého a kvalitného bratislavského gastra.
Budeme sa tešiť na vaše životopisy
Jedlu zdar!
Plánujeme variť a skúšať nové jedlá, nech je to zaujímavé nielen pre zákazníkov, ale hlavne pre nás - kuchárov. Priestor dostanú samozrejme tvoje kreácie :)
Garantujeme zaslúžené ohodnotenie, pozitívny a ľudský prístup šéfka k tvojej práci. Kvalitné pracovné prostredie, dostatok jedla a pitia je pre nás samozrejmosťou.
Čaká ťa práca v intenzívne priateľskom a humorne založenom kolektíve mladých ľudí, ktorí sa snažia prispieť k rozvoju poctivého a kvalitného bratislavského gastra.
Budeme sa tešiť na vaše životopisy
Jedlu zdar!
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Stredne pokročilý (B2) a Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Počet rokov praxe
4
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- miluješ dobré jedlo a rád varíš
- pracoval/a si v profesionálnej kuchyni a vieš ako to tam chodí
- nebojíš sa nových vecí
- chodíš do práce na čas
- zvládneš zdravú dávku stresu
- si nefajčiar
- rád si o varení čítaš alebo pozeráš videá na internete
- máš dobrú náladu a si duchom mladý
- vieš tvrdo zamakať
- pracoval/a si v profesionálnej kuchyni a vieš ako to tam chodí
- nebojíš sa nových vecí
- chodíš do práce na čas
- zvládneš zdravú dávku stresu
- si nefajčiar
- rád si o varení čítaš alebo pozeráš videá na internete
- máš dobrú náladu a si duchom mladý
- vieš tvrdo zamakať
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Sme zabehnutý, duchom mladý tím posadnutý jedlom a našim cielom je pozdvihnúť bratislavskú gastro-scénu. Sme pozitívne naladení, tvrdo pracujúci s dobrým tímovým duchom.
ID: 3486081
Dátum zverejnenia: 26.4.2024
2024-04-26
lokalita: Bratislava Pozícia: Kuchár, Šéfkuchár Spoločnosť: Roxor, s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto): 2 500 EUR/mesiac