Príležitosť pre Restaurant Managera s vášňou pre gastronómiu

Do tímu 4* hotelového komplexu hľadáme kolegu, ktorý má odborné i osobnostné predpoklady riadiť prevádzku odbytových stredísk, niekoľkých reštaurácií a skladov a viesť personál a výborné organizačné schopnosti:
  • zodpovedá za poskytovane kvalitného servisu v zmysle požadovaných štandardov, systematicky k tomu vedie personál,
  • monitoruje prácu personálu, plnenie ich úloh a zodpovedností, povzbudzuje personál k aktívnemu predaju, a tým k dosahovaniu optimálnych tržieb,
  • stará sa o hostí, o kvalitu ich obsluhy, hľadá vhodné príležitosti na komunikáciu s hosťami,
  • využíva riadiace schopnosti , efektívnu komunikáciu a motiváciu na zabezpečenie maximálnej spokojnosti hostí i zamestnancov,
  • identifikuje a vedie praktické tréningy zamestnancov, aby sa upevňovali i prehlbovali ich vedomosti a zručnosti,
  • motivuje a podporuje zamestnancov,
  • vypracováva harmonogramy práce pre zamestnancov a dohodárov v závislosti od obsadenosti hotela, čerpania dovoleniek, odsúhlasuje evidenciu práce, nariaďuje, kontroluje a schvaľuje nadčasovú prácu,
  • vykonáva fyzickú i účtovnú kontrolu odbytových stredísk a skladov,
  • spolupracuje pri prijímaní objednávok, organizuje prípravu, realizáciu a zúčtovanie gastro akcií v hoteli,
  • vykonáva zadeľovanie nových hostí do jednotlivých reštaurácií s prihliadnutím na optimálne využitie kapacít reštaurácií, podľa národností, stravovacích návykov, apod.,
  • denne monitoruje servis, podáva návrhy a odporúčania,
  • zodpovedá za dodržiavanie štandardov hygieny a BOZP,
  • zúčastňuje sa na výbere personálu a vypracováva podklady pre jeho hodnotenie,
  • aktívne spolupracuje pri tvorbe jedálnych a nápojových lístkov s cieľom optimálne čerpať stravnú jednotku a dosahovať optimálnu maržu v tržbe,
  • vyhotovuje kalkulácie, cenové výmery, vytvára aktuálne letáky a oznamy pre hostí
  • zodpovedá za majetok a inventár uverený k používaniu a chráni ho pred poškodením, stratou a zničením,
  • zodpovedá za kontrolu kľúčového systému za stravovaciu prevádzku,
  • ovláda, kontroluje dodržiavanie zásad BOPZ a PO, epidemiologicky-hygienické normy (HACCP)

Informácie o pozícii

Iné výhody

Ponúkame:
  • zázemie stabilnej a perspektívnej medzinárodnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou
  • prácu v atraktívnom prostredí jedinečného Kúpeľného ostrova, v príjemnom prostredí a za férových pracovných podmienok
  • platené narodeninové voľno,
  • benefitný program Benefit Plus Cafetéria (možnosť výberu z množstva tovarov a služieb s finančným príspevkom zamestnávateľa 120€ ročne),
  • príspevok pri narodení dieťaťa,
  • letný tábor pre deti zamestnancov
  • odmena pri pracovnom výročí od 200€ až do 1000€,
  • príspevok pri odchode do starobného alebo invalidného dôchodku,
  • vzdelávanie a rozvoj s možnosťou kariérneho postupu,
  • stravovanie vo vlastných zariadeniach s výrazným finančným príspevkom zamestnávateľa (obed za 0,50€) ,
  • možnosť využívania moderného fitness za symbolickú cenu, 5€ mesačne
  • cenovo výhodné pobyty v hoteloch medzinárodnej hotelovej siete Ensana a rekreácie na Slovensku a v Čechách
  • firemné teambuildingové akcie pre zamestnancov a rodinných príslušníkov
  • možnosť služobného ubytovania (od 20€ mesačne)
  • zvýhodnené doplatky pre rodinných príslušníkov zamestnanca na pobyty cez zdravotné poisťovne
  • zľava až 20% na kúpeľné pobyty v kúpeľoch Piešťany a Smrdáky pre rodinných príslušníkov a priateľov zamestnanca
  • zľava až 50% na kultúrne podujatie organizované v hotelových prevádzkach
  • parkovanie v areáli pracoviska (15€ ročne)
Základná mesačná mzda: 1335€ + osobné ohodnotenie do 100€ mesačne + mzdové príplatky za prácu v sobotu, v nedeľu, vo sviatok

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

hotelové

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Expert (C2) alebo Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Ostatné znalosti

Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft PowerPoint - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Internet - Pokročilý

Požadovaná prax

5
10

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • dobré organizačné a komunikačné schopnosti
  • zodpovednosť, precíznosť, kreativita,
  • schopnosť viesť a motivovať kolektív
  • samostatnosť,
  • znalosť oboch jazykov výhoda
  • prax v hotelierstve a reštauračných zariadeniach ( v zahraničí výhodou)

Informácie o výberovom konaní

Svoje štruktúrované životopisy posielajte e-mailom alebo poštou na uvedené adresy. Nezabudnite uviesť telefonický kontakt.
Spoločnosť si vyhradzuje právo osloviť iba vybraných uchádzačov o zamestnanie. Zaslaním CV súhlasíte so spracovaním osobných údajov na účely výberového konania.
POŠLI PONUKU
ID: 4734784  Dátum zverejnenia: 17.5.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 335 EUR/mesiac